Experience marketing home + living premium keukenmerk bulthaup.

Bulthaup is een wereldmerk. Het ontwikkelt, produceert en vermarkt individuele keukenarchitectuur. Visionair en trendsettend voor mensen die hoogstaande designkwaliteit waarderen.

JTP Branding Marketing heeft veel ervaring met premium A-merken in home + living. Bulthaup heeft ons ingeschakeld voor de branding en marketing in Nederland. In lijn met de internationale strategie, hebben wij merkactiverende experience activiteiten ontwikkeld.

Om het merk verder te versterken en te activeren zijn events, promotions, interactive marketing, retail marketingactiviteiten uitgevoerd. Voor de cliënten van Van Lanschot Bankiers en bulthaup zijn speciale events op de kantoren van Van Lanschot georganiseerd.

Een vernieuwend marketingconcept waren de golf en living events BULTHAUP MASTERS. Tijdens deze dagen verzorgde Joost Hage een wervelende golf show en konden mensen inschrijven op golfen of 5 masterclasses: golfen, natuurlijke reizen, eerlijk koken, kwaliteit wijnen. De dagen waren een bijzonder goed verzorgde experience inclusief wining en dining.

Ook hebben we de client data en direct-marketing verzorgd en bulthaup dealers de gewenste ondersteuning gegeven bij hun lokale marketing en winkelactiviteiten.

app mij nu
Hallo kan ik je helpen?
Hallo kan ik je helpen?
Powered by