KEMA een mooie endorsement met topgolfers Golf Team Holland.

KEMA heeft wereldwijd grote stappen gezet. De merkbeleving kon daarbij wat extra energie gebruiken. Een dynamische brand endorsement met getalenteerde golf-professionals heeft gezorgd voor een sterkere merkwaarde. JTP Branding + Marketing heeft na ampele overwegingen KEMA geadviseerd om met Golf Team Holland een endorsement partnership aan te gaan. De associaties, ambities en talentontwikkeling pasten goed bij KEMA. Hiermee is een merkcampagne en personeelswervingsadvertenties ontwikkeld, die de cultuur en kernwaarden van KEMA duidelijk tot uiting brachten.

Joost Luiten en Christel Boeljon spelen nu in de wereldtop.

In de 5 jaar samenwerking zijn veel mooie ontwikkelingen en  successen gerealiseerd. Topgolfsters Christel Boeljon + Marjet van der Graaff wonnen het WK. Joost Luiten is nu Olympische Speler, golft wekelijks in de wereldtop en zorgt voor extra impulsen in de golfsport.

Golfspelers, golfclubs, golforganisaties en golfmerken hebben steeds meer te maken met vernieuwing van waardemodellen en vraagstukken met betrekking tot organisatie, identiteit, positionering, (online) marketing. Daarbij komen psychologische, filosofische, sportieve inzichten, inspiratie en coaching samen. Het realiseren van goede processen, energie, flow, bewustzijn en topprestaties vinden wij bijzonder uitdagend.

Wij hebben voor KEMA geregisseerd en geactiveerd.

  • KEMA internal branding en activation
  • KEMA sport activation en KEMA Golf Academy
  • KEMA branding + arbeidsmarktcampagnes
  • KEMA internationale relatiemarketing en client engagements

JTP Marketing + Branding Director = Percy Tjan Labrijn
KEMA Marketing Communication Director = Karen van den Besselaar
Golf Team Holland en NGF Directeur = Jeroen Stevens
Golf Team Holland Player Developer = Gordon Machielsen
Golf Team Holland Spelers = Joost Luiten, Wil Besseling, Floris de Vries, Richard Kind
Golf Team Holland Speelsters = Christel Boeljon, Marjet van der Graaff, Kyra van Leeuwen, Dewi-Claire Schreefel

Golf is een kernexpertise binnen JTP Branding + Marketing.

De golfsport heeft zich ontwikkeld tot een kernexpertise van JTP Branding + Marketing. Afhankelijk van de case wordt samengewerkt met (sport)experts. Indien u vragen heeft op het gebied van golf, kunnen wij mogelijk verder helpen. branding topgolfster Anne van Dam

JTP - KEMA

KEMA JL

KEMA

jtp

Percy