Marketing consultancy voor TCKI transformatie, nieuwe branding, online marketing en sterke merkpositionering.

Marketing consultancy in Arnhem en omgeving is door onze cliënten een hoog gewaardeerde expertise van ons branding marketingbureau.

TCKI is al meer dan 60 jaar een onafhankelijk onderzoeksinstituut, kenniscentrum en adviesbureau voor minerale grondstoffen en de daarmee geproduceerde bouwmaterialen. Tevens is expertise aanwezig met betrekking tot de daarbij behorende productietechnieken en -processen. TCKI heeft uiterst gekwalificeerde medewerkers in dienst en wil de organisatie verder versterken voor de toekomst. De nieuwe-economie zorgt ook voor een sterk veranderende bouwindustrie. Van productiefocus naar meer klantwaarde. Dit vraagt om een heldere visie en strategie.

JTP BRANDING MARKETING helpt TCKI met de toekomststrategie en de eventueel benodigde innovatie/transformatie van de organisatie. De 1e fase is het analyseren en bepalen van mogelijke nieuwe en/of betere klantwaarde. Na een grondige interne en externe swot-analyse en waarde/innovatie-analyse hebben we strategische kaders, positionering, diensten en markten helder in beeld gebracht.

In de volgende fasen zullen we met onze branding en marketing expertise zorgen voor de nodige adviserende en uitvoerende processen en de ontwikkeling en uitwerking van alle activiteiten. Daarbij zullen we ook onze expertise inzetten met betrekking tot werving, selectie van nieuwe medewerkers en training en coaching van de bestaande organisatie.

Al met al, is dit een mooie geïntegreerde business case waarbij onze expertise en diepere inzichten in de innoverende en veranderende bouwindustrie waardevol ingezet kan worden. Een transformatie naar nieuwe-economie en duurzamer bouwen, vraagt om een frisse blik op zaken.

  • strategische advisering business modeling, organisatie innovatie, transformatie nieuwe-economie
  • strategische concepten branding, marketing, communication
  • identiteit, positionering, ontwikkeling diensten, markten
  • vacatures, online media (intermediair, linkedin, vkbanen, betabanen), werving, selectie
  • commerciële training + coaching management en adviseurs
  • branding en marketing nieuwe diensten zoals antislip metingen
  • nieuwe branding en huisstijl per 1 oktober 2015
  • nieuwe moderne full-screen smart responsive website + cms www.tcki.nl


Marketing consultancy voor TCKI transformatie, nieuwe branding, online marketing en sterke merkpositionering.

 

jtp

Percy