De vastgoedbeschermer property care nieuwe branding en marketing.

Dé Vastgoedbeschermer zorgt goed voor vastgoed. Een erkende en ervaren top-5 specialist in tijdelijk beheer van leegstaand vastgoed en herstructureringsprojecten. Actief in alle regio’s in heel Nederland. Met een enorme diversiteit aan panden en uiteenlopende opdrachtgevers. Samen met bewoners beschermt ze deze panden tegen alle risico’s die leegstand met zich meebrengt. Dé Vastgoedbeschermer. Property Care.

JTP Branding Marketing bedacht en realiseerde een compleet nieuwe branding en marketing voor Dé Vastgoedbeschermer. Na de nodige overwegingen is de goed bekende merknaam behouden. Wel is een nieuw beeldmerk, visuele identiteit van huisstijl tot alle marketing/communicatie gerealiseerd. PROPERTY CARE is de positioneringsregel geworden. De affiches voor leegstaande objecten zijn aantrekkelijker en kleurrijker gemaakt.

Daarbij hebben we voor Dé Vastgoedbeschermer een mooie full-screen website met moderne functionaliteit en technieken gerealiseerd. Een speciale uitdaging was de koppeling met bestaande ict-systemen en 24/7 log-in gebruikersdata. Ook zijn de social media geïntegreerd en geactiveerd. www.vastgoedbeschermer.nl