Waardevolle barnding en marketing premium wereldmerk Poggenpohl.

Poggenpohl staat wereldwijd voor individuele en exclusieve keukens van hoogstaande kwaliteit. Het merk begon meer dan 110 jaar geleden als het eerste Duitse keukenmerk.

Tegenwoordig is Poggenpohl het bekendste premium keukenmerk ter wereld. In Europa, Amerika en Azië heeft Poggenpohl op A-lokaties prachtige Poggenpohl Studios geopend. Poggenpohl werkt samen met de beste designers ter wereld zoals Jorge Pensi en Porsche Design. Een innovatief marketing- en productbeleid gaf ons de mogelijkheid om nieuwe dimensies voor Poggenpohl te creëren.

In zo’n 10 jaar tijd hebben wij Poggenpohl in Nederland geholpen aan een sterkere merk- en marktpositie. Wij bedachten diverse campagnes om het merk Poggenpohl verder te positioneren en activeren. De campagnes werden onder andere uitgevoerd in het stijlvolle concept ‘Dat zoiets mooi bestaat’.

Aantrekkelijke landelijke advertenties, billboards, radiocommercials en retail marketing/promoties. De campagnes werden gevoerd rond de Woonbeurs en Miljonair Fair. Ook hebben we in Nederland Poggenpohl Stores geïntroduceerd en Poggenpohl Store ‘shop-in-shop’ uitgerold in de retail.

jtp

Percy