Robbers & van den Hoogen nieuw elan met JTP Reclamebureau Arnhem.

Robbers & van den Hoogen actualiseert met JTP Reclamebureau – hét branding marketing bureau in Arnhem de merkbeleving en marketingactiviteiten. Passend in de nieuwe economie wordt het 175 jarige merk en de Robbers & van den Hoogen merkbeleving en marketing verder geactiveerd.

Moderne traditionele merkbeleving, full-screen website, webshop, catalogi.

  • actualisering merkbeleving en versterking merkpositionering
  • nieuwe huisstijl
  • brochures, catalogi
  • retail marketing, promoties, direct mailings, events, proeverijen
  • moderne custom website en webshop in Magento cms
  • seo-rich content, online marketing
  • activering social media
  • client engagement

Echte persoonlijke aandacht is een essentiële kernwaarde in de Robbers & van den Hoogen marketing, die nog sterker wordt gepositioneerd en geactiveerd.

Robbers & van den Hoogen brand endorsement met andere A-merken.

Waar mogelijk pluggen we Robbers van den Hoogen marketing in co-marketingactiviteiten met andere merken om de marktpositie te vergroten. Zo hebben we goede endorsements kunnen realiseren met onze relaties Bulthaup, Poggenpohl, Van Lanschot, Droomparken, Brinker Feel Good Carpets.

 Arnhemse familiebedrijven met echte persoonlijke ‘ambachtelijke’ aandacht.

Robbers & van den Hoogen en JTP Reclamebureau Arnhem zijn sinds 1991 al goede buren op de Velperweg. Beide Arnhemse familiebedrijven volgen de kernwaarden ‘passie voor het vak’ en ‘echte persoonlijke aandacht’. Daarnaast zijn Marcel Donders en Désirée Albers van JTP Reclamebureau Arnhem beide erelid van Sociëteit Jong Ondernemend Arnhem. Marcel Donders en Percy Tjan Labrijn vinden hun sportieve uitdaging op De Rosendaelsche Golfclub.

Onder het genot van een goed glas wijn, is het bijzonder inspirerend op de Velperweg.

Robbers & van den Hoogen heeft een rijke geschiedenis sinds 1842.

In 1842 start Antoon Robbers met zijn broer en een vennoot wijnhandel Robbers aan de Rijnkade in Arnhem, welke in 1850 Robbers en Compagnie gaat heten. De gunstige locatie zorgt voor een gemakkelijke aanvoer van wijn per schip. Na het overlijden van Antoon en zijn broer nemen hun vrouwen het bedrijf over. Beide vrouwen dragen de naam van den Hoogen en wijzigen de bedrijfsnaam naar Robbers & van den Hoogen. In 1904 wordt Joseph Johannes Donders vennoot van het bedrijf en in 1912 neemt hij de onderneming in z’n geheel over, waardoor nu familie Donders in bezit is van de wijnhandel, die haar authentieke naam behoudt.

Sinds 1926 behoort villa Carolinenburg aan de Velperweg aan het huis toe en starten er enorme uitbreidingen. Na een tweede en derde generatie Donders, wordt Robbers & van den Hoogen nu sinds enkele jaren geleid door de vierde generatie: Rob, Astrid en Marcel Donders.