Robbers van den Hoogen nieuw elan met JTP Branding + Marketing.

Robbers van den Hoogen is met JTP BRANDING + MARKETING begonnen aan een complete vernieuwing van de merkbeleving. Passend in de nieuwe economie wordt het merk en de Robbers van den Hoogen marketing verder geactiveerd.

Nieuwe merkbeleving, moderne full-screen website, webshop, catalogi.

Alle zaken van huisstijl, brochures, promoties, website, webshop, een nieuw Magento CMS, online marketing en social media activiteiten zijn grondig vernieuwd en geactiveerd voor een betere Robbers van den Hoogen marketing. Met aantrekkelijke direct-mailings, proeverijen en promoties wordt het engagement met cliënten versterkt.

Persoonlijke aandacht is een essentiële kernwaarde in de Robbers van den Hoogen marketing, die we verder zullen positioneren en activeren. Op dit moment werken wij aan marketingconcepten om zowel zakelijke als particuliere cliënten en prospects te inspireren met de bijzondere wijnen, producten, arrangementen, cursussen, maatwerk events.

Robbers van den Hoogen marketing door partnerships met andere A-merken.

Waar mogelijk pluggen we Robbers van den Hoogen marketing in co-marketingactiviteiten met andere merken om de marktpositie te vergroten. Zo hebben we goede endorsements kunnen realiseren met onze relaties Bulthaup, Poggenpohl, Van Lanschot, Droomparken, Brinker Feel Good Carpets.

 Arnhemse familiebedrijven met echte persoonlijke aandacht.

Robbers & van den Hoogen en JTP BRANDING + MARKETING zijn sinds 1991 goede buren. Beide Arnhemse familiebedrijven volgen de kernwaarden ‘passie voor het vak’ en ‘echte persoonlijke aandacht’. Daarnaast zijn Marcel Donders en Désirée Albers beide erelid van Sociëteit Jong Ondernemend Arnhem. Marcel Donders en Percy Tjan vinden hun sportieve uitdaging op De Rosendaelsche Golfclub.

Onder het genot van een goed glas wijn, is het bijzonder inspirerend op de Velperweg.

Robbers & van den Hoogen heeft een rijke geschiedenis sinds 1842.

In 1842 start Antoon Robbers met zijn broer en een vennoot wijnhandel Robbers aan de Rijnkade in Arnhem, welke in 1850 Robbers en Compagnie gaat heten. De gunstige locatie zorgt voor een gemakkelijke aanvoer van wijn per schip. Na het overlijden van Antoon en zijn broer nemen hun vrouwen het bedrijf over. Beide vrouwen dragen de naam van den Hoogen en wijzigen de bedrijfsnaam naar Robbers & van den Hoogen. In 1904 wordt Joseph Johannes Donders vennoot van het bedrijf en in 1912 neemt hij de onderneming in z’n geheel over, waardoor nu familie Donders in bezit is van de wijnhandel, die haar authentieke naam behoudt.

Sinds 1926 behoort villa Carolinenburg aan de Velperweg aan het huis toe en starten er enorme uitbreidingen. Na een tweede en derde generatie Donders, wordt Robbers & van den Hoogen nu sinds enkele jaren geleid door de vierde generatie: Rob, Astrid en Marcel Donders.

admin

Percy