JTP BRANDING MARKETING DESIGN ARNHEM

JTP Branding Bureau Arnhem

JTP Branding Marketing Reclamebureau

Merken zijn essentieel. Voor betekenis en beleving. Voor sociale en economische waarde. Voor identificatie en referentie. Voor bewuste en onbewuste cognitie. Voor houding en gedrag. Voor ratio’s en emoties. Goed merkbeleid is een serieuze expertise. Geen cosmetisch trucje, maar authentiek en waardevol gevormde waarden en ‘persoonlijkheden’.

Door de wereldwijde sociale/economische veranderingen is branding een essentiële expertise geworden. Een scherpe identiteit, differentiatie en positionering van merknaam, beeldmerk tot de hele cultuur van een organisatie.

Door ict, internet en online media zijn er talloze mogelijkheden om een merk sterk en gezond te maken. Branding is geen ondersteunende functie meer die we even erbij kunnen doen. Het is 24/7 kennis, ervaringen, inzichten en op een verantwoorde ‘creatieve’ wijze maatwerk realiseren.

Een doorlopend proces van denken, doen, activeren, evalueren. Niet snel 1-malig klanten scoren, maar bouwen aan loyale merk-vrienden en fans voor het leven.

 

admin

Hartelijke groet, Percy